WAROENG EMJAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Waroeng EmJay. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 21:07 Eten was prima op tijd. Maar de kwaliteit van het eten vonden wij niet goed. We hadden er meer van verwacht. Het was ook niet echt warm.
30 jun 2024 om 20:46 Heerlijk gegeten, snelle levering
28 jun 2024 om 20:49 Eten was prima, echter duurde het wel 2 uur voor het hier was. Het laatste half uur daarvan was omdat de bezorger rondjes aan het rijden was volgens de tracker. Bij aankomst waren de bakken ook opengegaan waardoor ik een plastic tas vol saus had.
25 jun 2024 om 19:56 We all found it tasteless- both the meat and the veggies. Wouldn’t order again
18 jun 2024 om 18:05 Nasi emjay: smakelijk.
16 jun 2024 om 9:10 Rijsttafel was prima
15 jun 2024 om 20:49 Lekker.
31 mei 2024 om 16:59 Altijd goed en lekker eten. Echt 1 van mijn favoriete Waroengs van Rotterdam
25 mei 2024 om 20:46 Nice food, authentic.
22 mei 2024 om 10:34 Gerechten verre van Indonesisch. 2 soorten vlees besteld en proefde geen verschil. Gele rijst besteld en witte gekregen. Nooit meer.
21 mei 2024 om 10:31 Food so authentic it cured my homesickness and identity crisis in the Netherlands. 10/10
10 mei 2024 om 19:23 Heerlijk gegeten en grote portie. Voor herhaling vatbaar